Opnieuw uitwedstrijden voor selectie

0

Sporting Delta 1 en 2 spelen dit weekend in Den Haag en Nieuwerkerk. Tegenstanders zijn Futura 1 en Nieuwerkerk 2.

In de poule van Sporting Delta 1 zijn inmiddels 4 ploegen met 2 punten. Alleen Swift en Fiks wisten de volle buit te pakken en hebben er inmiddels 4. VEO en Futura zijn nog puntloos. Dit wil niet zeggen dat er onderschatting is bij de ploeg. “We gaan net zo gedreven en vol ambitie naar Futura als vorige week om ons beste spel te laten zien,” aldus Jan Bongers, die samen met Arthur op de fiets richting Zuidhaghe kan.

“Arthur en ik kennen Futura zeer goed en herinneren ons nog een seizoen dat wij ongeslagen bovenaan stonden met Eibernest. In sporthal Zuidhaghe verloren we toen van het puntloze Futura. Dus van onze kant benaderen we deze wedstrijd net zoals vorige week. Ik hoop weer op veel support uit Dordt om de boel daar lekker rood wit zwart te kleuren.” Aanvang: 16.40 uur.

Voor Sporting Delta 2 staat er weer een ontmoeting met Nieuwerkerk 2 op het programma. Beide ploegen kennen elkaar van het veldseizoen. Toen werd het 13-14 in het voordeel van Nieuwerkerk. Na 3 speelronden gaat Nieuwerkerk aan de leiding. Ze wisten tot nu toe alle wedstrijden te winnen. ‘Delta’ staat op een gedeelde 4e plek met 3 punten.

Coach Patrick van der Lijke: “Een bekende ploeg voor ons. De wedstrijd op het veld zijn we niet vergeten. We willen graag wat rechtzetten.”  Aanvang 17.30 uur.