Sporting Delta geeft niet thuis

0

Opnieuw geen punten voor Sporting Delta. Tegenstander VEO won met 14-19. Delta 2 zag DSC met 22-25 winnen.

Waar eerherstel op het programma stond voor Sporting Delta 1, na de wedstrijd tegen KVS een week eerder, werd het helaas niet beter. De vraag is: Wat is er met de ploeg aan de hand? Te veel spelers gaven niet thuis. VEO kon de punten goed gebruiken in hun strijd tegen degradatie. Sporting Delta rolde in de tweede helft de rode loper uit.

“In de eerste helft hebben we strijd en passie gezien wat resulteerde in 10-7 ruststand. Geen geweldig korfbal maar in ieder geval strijd. Na rust zagen we een Sporting Delta waar alle strijd en passie uit was en dan kunnen we dus van iedereen verliezen,” zei Jan Bongers na afloop.
“Het was een hele slechte beurt wederom. Aankomende week moeten de neuzen weer dezelfde richting op, want dat was duidelijk niet aan de orde in de tweede helft. Excuses op dat vlak zijn gepast aan het Delta-publiek, wat ons luidkeels en vol passie heeft gesteund. Dank daarvoor,” besluit Jan.

Sporting Delta 2 wist helaas ook geen punten te pakken. DSC 2, met oud Deltaspeler Ayon Snijder, won met 22-25. Sporting Delta 2 leverde een prima eerste helft af, maar kon dat in het tweede bedrijf niet volhouden.
Coach Patrick van der Lijke: “Jammer dat we de pot niet binnen hebben gesleept. Na een goede eerste helft, helaas een iets mindere tweede helft laten zien. DSC is een hele goede ploeg, die wij goed hebben bestreden. Dit was wel weer een wedstrijd waarmee we vertrouwen hebben getankt richting de volgende wedstrijden.”

(Foto’s: Fred van der Laan)