VEO 1 en DSC 2 komen op bezoek

0

Zaterdagavond speelt de selectie weer in eigen hal. Tegenstanders zijn VEO en DSC.

Sporting Delta 1 zal zich willen revancheren na de uitwedstrijd bij KVS.
De ploeg zal zich terdege bewust zijn dat het niveau van afgelopen zaterdag niet het niveau is wat bij Sporting Delta hoort. Tegenstander VEO staat weliswaar op de één na laatste plek in de poule, maar het verschil is slechts vier punten.

Sporting Delta trainer/coach Arthur Carolus: “Het is een ploeg die het verdedigend goed op de rails heeft. Ze laten er niet veel door.  Alleen tegen KVS bijna 30. Maar daar weten wij helaas ook alles van,” zegt hij. “Scorend zijn ze niet zo heel sterk. Voor ons is het van belang dat we het vertrouwen weer terug gaan winnen in deze wedstrijd. Dus weer ouderwets aanvallen en verdedigen en met alle supporters achter ons wordt het weer ‘Delta thuis, gekkenhuis!”

Sporting Delta 2 kan zich gaan opmaken voor een wedstrijd waar plek 3 op het spel staat. Tegenstander DSC 2 heeft 10 punten verzameld, slechts één puntje meer dan Sporting Delta 2. Bovenaan in de poule zien we Nieuwerkerk en Groen Geel met 14 punten. DSC heeft beide koplopers al twee keer ontmoet. Sporting Delta treft ze nog een keer. Aanvang 19.00 uur.