Aan de spelers van Sporting Delta 1

0

Een bericht van de supporters aan de spelers van Sporting Delta 1

Beste spelers van Sporting Delta 1,

De supporters van Sporting Delta blijven altijd zingen. Jullie hebben ons de komende weken mentaal en fysiek nodig bij jullie wedstrijden.

Het geeft jullie als team kracht. We steunen jullie door dik en dun. We zijn er als supporters altijd live bij of volgen jullie via Twitter.

Waar zijn we zonder spelers zoals….

Laurens Tijhuis, onze captain, kan heerlijk blijven herhalen door de reboundkoning Tommy. Het vertrouwen wordt je gegeven, niet alleen door Tommy maar ook door het team, de coach en het publiek.

Tommy Brand: je vecht als één van de grootste rebounders binnen de Overgangsklasse waar elke bal in de lucht voor jou is.

Jeroen Tijhuis, onze schutter en trucendoos. Wat hebben wij je nodig met jouw spelbeleving. We willen je gejuich na een heerlijk doelpunt echt niet missen!

Emiel Houwerzijl scoort elke bal die hij schiet. Dit seizoen ben je loep zuiver en elke bal die uit je handen gaat raakt de korf.

Melanie van Valen staat op de juiste posities en jouw schoten binnen een aantal meter zijn dodelijk.

Senna Roggeveen loopt met haar snelheid elke dame eruit en is niet te houden. Niet alleen op de doorbraak, maar ook met je schot ben je scherp.

Nicole van der Laan kan alle vrouwen aan. Aanvallend zorg je ervoor dat de bal goed in de handen komt bij de mannen en pakt jezelf je eigen kansen ook mee.

Mandy Ameling springt met haar lengte boven alle vrouwen uit. Verder scoor je je balletjes via je afstandschot.

We blijven jullie steunen en helpen om uit de negatieve spiraal te komen. Harder en harder steunen. Jullie hebben ons nodig, ons als legioen.

Daarbij vergeten we de reserves en het trainersduo aan de kant ook niet.

We gaan de aankomende thuiswedstrijden met z’n allen ervoor zorgen dat de hele Deltahal vol zit en rood-wit-zwart gekleurd is, waarna we jullie naar de overwinning gaan schreeuwen.

We zullen als 9-de man achter ons cluppie staan! #deltathuisgekkenhuis

Tot zaterdag!

Namens De Deltawarriors,
Wesley