Sporting Delta naar Oegstgeest

0

Voor de vierde keer dit seizoen speelt Sporting Delta tegen Fiks. De ploeg uit Oegstgeest is klaar met de competitie en doet niet meer mee voor de prijzen en kan ook niet degraderen. Scheidend coach Rick Nell kan tevreden terugkijken op een mooie periode en vervolgt zijn carrière bij De Meervogels.

Dit wil niet zeggen dat Fiks de touwtjes zal laten vieren. De laatste thuiswedstrijd zal het nog een kunstje willen uithalen en Sporting Delta willen laten zien wie de sterkste is.

Delta daarentegen moet nog 1 punt pakken uit twee wedstrijden om zich veilig te spelen. Delta’s concurrent Tweemaal Zes moet bij koploper TOP (A) op bezoek. De verwachting is dat TOP de punten pakt. De Zeeuwen staan gelijk met DSC op 19 punten en zal de winst nodig hebben. DSC speelt tegen Rohda.

Trainer Jan Bongers over de wedstrijd tegen Fiks: “Voorgaande wedstrijden tegen Fiks is gebleken dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Zaterdag gaan we voor niks minder dan de overwinning en de definitieve handhaving in de Hoofdklasse. We speelden de afgelopen drie wedstrijden prima korfbal en die lijn zetten we door!”