Trainers A1 verlengen contract

0

Het heeft even geduurd maar er is witte rook rondom de trainers van A1. Michael Dissel en Steven van Raffe zullen ook volgend jaar de A1 onder hun hoede nemen. Waar er al begin januari een intentie lag, is er deze week duidelijkheid rondom een langer verblijf aan de Gravensingel.

“We houden helemaal niet van open eindjes. Dat is de reden dat de club en wij wat langer de tijd hebben genomen. Alles is nu duidelijk. We kunnen bouwen. We zijn in de race voor promotie. Die ambitie leeft enorm binnen de ploeg,” aldus Michael.

Samenwerking
“Als ik voor mezelf spreek is het idee dat Michael en ik hadden over het effect van samenwerken voor het grootste deel uitgekomen.” zegt Steven.

“Ook sportief hebben we in de zaal ons doel bereikt als we kijken naar de eindklassering,” zegt Michael. “Qua spel denk ik dat wij gevarieerder kunnen ten opzichte van de zaal. De eerste weken op het veld stemmen ons tevreden. Het is logisch dat we weer wat nieuwe energie terug zien bij spelers, we spelen ook weer ergens om,” vervolgt hij.

Steven: “Ik denk dat we nog een paar stappen kunnen zetten. Zowel Michael en ik zelf en onderling, maar ook met de spelers. We denken dat we een mooie basis hebben om verder door te bouwen met de spelers die in de junioren blijven volgend seizoen.”

Dat er wekelijks aan de trainers werd gevraagd wanneer er een bericht naar buiten kwam over hun verlenging stemt de heren tevreden.

Steven: “We zijn ambitieus. Voor volgend jaar willen wij weer bij de beste ploegen in de Overgangsklasse horen. Een avontuur in de Hoofdklasse denken we wel over na, maar laten we eerst maar eens zorgen dat we daar komen.”