Zaterdag 17 thuiswedstrijden

0

Het belooft zaterdag een drukke dag te worden op de Gravensingel, maarliefst 17 ploegen spelen een thuiswedstrijd.

Om 9.00 uur starten D2 en D4 en om 18.00 begint het 5e aan hun wedstrijd.

Een ouderwets ‘dagje Delta’ dus!
Hopelijk werkt het weer mee en blijven alle punten in Dubbeldam.

Voor Sporting Delta 1 staat de ontmoeting met Rohda op het programma. In Amsterdam verloor Delta met 21-18, maar was het zeker niet kansloos. Rohda staat op plek 3 met 13 punten, terwijl Sporting Delta zich in de gevarenzone begeeft op plek 7 met 4 punten. Trainer Jan Bongers geeft weinig prijs over de te voeren tactiek. “We gaan onze huid duur verkopen,” laat hij weten.

Sporting Delta 2 speelt ook tegen Rohda. Daar zijn de rollen op de ranglijst omgedraaid. Delta 2 bezit plek 5 en Rohda staat op plek 7. De gretige groep van trainer Patrick van der Lijke speelde vorige week een lekkere oefenwedstrijd tegen GKV. Die lijn zal de ploeg ongetwijfeld willen doortrekken.

De A1, waar trainers Michael Dissel en Steven van Raffe deze week bekend maakten nog een jaar te blijven, krijgt KCC A2 op bezoek. Eerder deze week was KCC A1 in de bekercompetitie een maatje te groot voor Delta A1.
“We hebben dan wel verloren, maar toch overheerst bij ons een positief gevoel,” liet Michael na afloop weten. “Zaterdag gaan we knallen,” voegde hij eraan toe.

Al met al genoeg redenen voor het publiek om zaterdag bij Sporting Delta te komen kijken. Want ook E2, E5, D3, B1, A2, A3, C1, C2,C3, B3 hebben supporters nodig. We zien u graag!