Sporting Delta blijft zo goed als zeker in de Hoofdklasse

0

Sporting Delta heeft helaas niet van Fiks kunnen winnen. In Oegstgeest werd het 22-20. Ondanks het verlies kunnen we vaststellen dat we, in theorie, ook volgend jaar in de Hoofdklasse uitkomen.

Concurrent Tweemaal Zes verloor van TOP, wat gunstig is voor Delta.

Jan Bongers na de wedstrijd: “Wederom een goed spelend Delta met de ambitie om de punten te pakken. Aanvallend was het prima, verdedigend net niet goed genoeg. Senna speelde zeer sterk, zowel verdedigend als aanvallend.”

“In theorie kan Tweemaal Zes nog langszij komen, vervolgt Jan. “Maar dan telt het doelsaldo omdat het onderling resultaat gelijk is. Qua doelsaldo hebben we + 41 ten opzichte van Tweemaal Zes, dus kunnen we vaststellen dat het gelukt is om ons te handhaven. Dat is een knappe prestatie vind ik. Complimenten aan de groep!”

(Archieffoto: Fred van der Laan)