Sporting Delta laat het liggen tegen OVVO

0

Helaas geen punten voor Sporting Delta 1. In de laatste seconden van de wedstrijd haalde OVVO de overwinning binnen; 20-21. Sporting Delta 2 won gemakkelijk met 27-17.

De druiven waren zuur en de stemming was bedrukt. Negentien seconden voor tijd maakte Senna de gelijkmaker; 20-20. Een gelijkspel had de verhouding geweest en ook verdiend voor het spel van Sporting Delta. Alsnog ging het verkeerd….

Hoe kon dit gebeuren? Daar zal de ploeg en de begeleiding nog vaak aan denken. Winst op OVVO had een lekker gevoel gegeven tijdens de kerstdagen. ‘Wat ben ik hier ziek van!!” brieste Jan Bongers na afloop.

Dat het moeilijk zou gaan worden, daar was iedereen het wel over eens. OVVO had met Henk Fokker een geroutineerde troef in handen. Bas Noordermeer zat een schorsing uit en ook trainer Erwin van der Putten moest vanwege een schorsing op de tribune plaats nemen.

Delta begon uiterst slap aan de wedstrijd. Aan beide kanten was het overigens niet best wat het publiek voorgeschoteld kreeg. Na 5 minuten riep Jan zijn ploeg al tot de orde “Gooi er eens energie in!”

Via 2-2, 5-3 en 7-7 werd aan het einde van de eerste helft een geldig doelpunt van Melanie afgekeurd. Ruststand 9-7.

Vroeg in de 2e helft kwam Sacha op de plek van Melanie en scoorde meteen middels een afstandschot; 12-9.

Bij 14-14 nam OVVO de leiding en liep uit naar 14-17. Vooral de OVVO dames grossierden in doelpunten.

In het vak van Senna is bekend, zou je denken, dat bij haar het gevaar vandaan moet komen.  Wederom werd dat te weinig gedaan. Op de momenten dat Senna op de doorbraak kwam, was ze super gevaarlijk en dat bleek diverse keren.

De laatste seconden van de wedstrijd willen we ons liever niet meer herinneren. OVVO nam uit. Jeroen en Mitchel moesten hun heren volgen, meer niet. Jeroen maakte een misstap en was zijn heer in een splitsecond kwijt . Via een korte kans onder de korf werd het 20-21.

Sporting Delta had nog één aanval over, die bal moest gescoord worden!
Laurens nam positie in onder de paal en Sacha werd gezocht. Schot werd gelost…. echter op de rand. Einde wedstrijd.

Doelpunten: Jeroen 6x, Senna 4x, Pascal 3x, Laurens 3x, Sacha 2x, Zinzi en Mitchel 1x.