Frank Vogt nieuwe trainer A1

0

Het bestuur en Top TC van Sporting Delta zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Frank Vogt vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Sporting Delta A1 wordt. Hij volgt hiermee Michael Dissel en Steven van Raffe op. (Archieffoto Thymen Stolk)

Frank Vogt (28) is een echte ‘Delta-man’ en heeft jarenlang het shirt van Sporting Delta 1 gedragen en kende vele successen met de ‘gouden generatie’ waaronder vier kampioenschappen in vier jaar. In zijn laatste jaar als korfballer heeft Frank een uitstap naar DeetosSnel gemaakt, maar kon vanwege zijn rugblessure zijn favoriete hobby niet langer uitoefenen.

“Ik mis het bezig zijn met het spelletje. Zelf korfballen is helaas een gepasseerd station. Aan de andere kant vind ik het ook weer leuk om me in het trainersvak te gaan verdiepen en is het helemaal mooi om dit bij Sporting Delta te mogen doen. De club heeft me veel gebracht en ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de toekomstige selectiespelers,” zegt Frank desgevraagd.

Frank zal de trainingen en coaching voor zijn rekening gaan nemen. De Top TC, die nog een assistent-coach zoekt, is ervan overtuigd dat de expertise van Frank belangrijk is in de verdere ontwikkeling van de A-jeugd.