Simone van der Padt keert terug in selectie

0

De Top TC is blij te kunnen melden dat Simone van der Padt volgend seizoen terugkeert in de selectie van Sporting Delta. Na een jaar afwezigheid heeft de 20-jarige speelster besloten weer aan te sluiten.

Simone, die geneeskunde studeert aan de Erasmus Universiteit, stopte aan het einde van seizoen 2018-2019, maar bleef daarna wel korfballen in de midweek.

“Ik wilde me meer op mijn studie gaan richten. Ik wilde daarvoor ook in Rotterdam gaan wonen en zag het niet zitten om vanaf daar 3 keer in de week naar Dordrecht te reizen. Uiteindelijk is dat nooit gebeurd en woon ik nog gewoon thuis”, zegt Simone, die sinds een aantal maanden op de afdeling verloskunde in het Sophia Kinderziekenhuis werkt.

“De midweek was heel gezellig, maar qua niveau natuurlijk een beetje minder. Doordat ik nog wel lid was, kon ik nog een paar keer meespelen met het 2e. Toen begon het toch weer te kriebelen en heb ik na een paar goede gesprekken besloten om toch weer te gaan beginnen!”