Ook C en B gaan trainen

0

Beste leden, Voordat ik u wat informatie wil geven over de aankomende week en de vernieuwde trainingstijden, wil ik eerst het JKTZ en het bestuur heel hartelijk bedanken voor hun inzet van de afgelopen weken. Er is echt achter de schermen keihard gewerkt om alles rond te krijgen zodat we deze week ook kunnen gaan trainen met de C en de B jeugd.

Het vernieuwde schema zou als volgt zijn: Maandag: 17.30 – 18.30 E Jeugd

18.45 – 19.45 D Jeugd ( alleen D )

Dinsdag: 18.30 – 19.30 C Jeugd ( verdeeld over 2 velden ivm leeftijden )

19.45 – 20.45 B Jeugd

Woensdag: 16.30 – 17.30 F Jeugd

17.45 – 18.45 E Jeugd

19.00 – 20.00 D Jeugd

Donderdag: 18.30 – 19.30 C Jeugd

19.45 – 20.45 B Jeugd

In de bijgevoegde link kunt u zien wanneer uw kind mag en kan trainen, dit geldt voor de C en B spelers. De C-spelers die afgelopen week op maandag en woensdag trainden verhuizen dus nu naar de dinsdag en de donderdag.

We zullen als bestuur zorgdragen voor een corona crew die op de trainingsavonden aanwezig zullen zijn. De overige regels binnen ons complex blijven van kracht, dus geen ouders welkom op het complex, ingang Gravensingel, uitgang Esdoornlaan, kleedkamers en kantine blijven en zijn gesloten. Je kan pas 10 minuten voor aanvang van de training het complex op, NIET EERDER !

Bij de trainingen van de C en B jeugd moet 1.5 meter afstand bewaard worden. Namens het bestuur wensen we ook de C en B jeugd veel plezier met trainen en volg de instructies alsjeblieft op van de corona crew !

Namens het bestuur, Roland Staneke

De link naar de namen: C en B groep