Van de voorzitter

0

Beste leden,

De meeste mensen zijn alweer terug van vakantie, sommige mensen zijn nog weg of gaan nog lekker weg. In dat geval; een fijne vakantie.

Als u terug bent dan hopen we dat u een fijne vakantie heeft gehad en weer voldoende energie heeft voor het komende seizoen wat anders zal zijn als alle andere seizoenen tot nu toe.

Het gaat nu echt gebeuren, we gaan weer beginnen met de (thuis) oefenwedstrijden. De regels die al van kracht waren op ons complex volgens het RIVM blijven uiteraard van kracht. Dus één kantine-ingang, één -uitgang, handen desinfecteren en blijf op 1.5 meter afstand van elkaar. Ook als u naar een wedstrijd staat te kijken, hou dan alstublieft afstand van elkaar.

De kleedkamers zijn weer geopend, maar ook hier geldt; hou 1.5 meter afstand en 6 tot maximaal 8 mensen tegelijkertijd in de kleedkamer. Niet meer! Hou hier alstublieft rekening mee. Gebeurt het niet, dan zullen we genoodzaakt zijn om deze weer te sluiten.

Wat is er veranderd? Komt u als uitsupporter mee om naar een wedstrijd te kijken dan willen wij u dringend doch vriendelijk verzoeken om u bij binnenkomst even te registreren. Dit duurt hooguit een paar minuutjes, volg het bordje bij de ingang en u kunt zich bij de bar registreren. We zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan en zullen ze na 15 dagen, zoals wettelijk verplicht is, vernietigen. We rekenen op ieders medewerking

Pas goed op elkaar

Namens het bestuur,
Roland Staneke