Coronaregels Sporting Delta

0

Welke corana-regels gelden bij Sporting Delta?

Wij volgen de basisregels van het RIVM.

  • heb je klachten, blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen;
  • ben je 18 jaar of ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • was vaak je handen;
  • vermijd drukke plekken.

De maatregelen die op 1 juli voor de sport zijn ingegaan, zijn nog steeds van kracht. Door de sporters en trainers hoeft op het sportveld tijdens trainingen en wedstrijden de 1,5 meter afstandsregel niet in acht genomen worden. Buiten het veld geldt die regel wel voor iedereen die 18 jaar en ouder is, zowel voor de sporters als de toeschouwers.

In beginsel mogen er buiten maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn. En binnen maximaal 100 personen. Schreeuwen en spreekkoren zijn niet toegestaan.

Toeschouwers op het sportcomplex
Toeschouwers zijn welkom op ons sportcomplex, maar moeten de volgende regels in acht nemen:

Kom niet naar het sportcomplex, als je klachten hebt, zoals vermoeidheid, hoesten, verhoging. Zonder klachten is iedereen welkom, met inachtneming van de corona-afspraken.

Wij verzoeken u zich bij binnenkomst te registreren bij de ingang van het complex.

* Maak gebruik van de desinfecterende zeep of gel. * Schud geen handen. * Houd 1.5 meter afstand tot de personen die niet tot het eigen huishouden behoren.

Laat geen geforceerd stemgebruik horen, zoals juichen en schreeuwen

Kantine:
De kantine is geopend voor een hapje of een drankje. De ingang van de kantine bevindt zich meteen aan de voorkant links van het hek. De uitgang is aan de terraszijde. U kunt uw bestelling opgeven bij de bar, u betaalt (per pin)  en u kunt vervolgens uw bestelling afhalen. Looproute is aangegeven. In de kantine is er een beperkt aantal zitplaatsen aanwezig. In geval van regen verzoeken wij u zoveel mogelijk met uw paraplu buiten te blijven om drukte binnen te vermijden.

Kleedkamers:
Kleedkamer en douches zijn geopend, Per kleedkamer mogen maximaal 8 personen in de kleedkamer.

Uiteraard rekenen we op ieders gezond verstand! Veel sportplezier!