Lastige middag voor Sporting Delta

0

In de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe korfbalseizoen kon Sporting Delta geen potten breken tegen Avanti/Post Makelaardij. Het vlaggenschip verloor met 8-18.

Vooral de eerste helft was niet best van de Dubbeldammers, ze wisten slechts één keer te scoren in 30 minuten. Ruststand 1-8

In de tweede helft liepen de bezoekers uit naar 1-11 en wist de ploeg van Niels Mastijn wel te scoren, echter was het gat van 10 doelpunten onoverbrugbaar. “Wij hoeven niks in de hoofdklasse. Iedere week moeten we strijd leveren. We creëren genoeg. De ploeg heeft tijd nodig”, zei de trainer na afloop.

Ook Sporting Delta 2 had een lastige middag  tegen Avanti/Post Makelaardij 2. Uitslag 17-21

Blije gezichten waren er wel bij Sporting Delta A1. De ploeg van trainer Frank Vogt wist opnieuw belangrijke punten te pakken door Oranje Wit met 15-14 te verslaan.