Winst voor de selectie

0

De selectie keerde zaterdag met vier punten huiswaarts. Sporting Delta 2 won met 13-24 bij AW/DTV 2 en Sporting Delta 1 zegevierde met 14-23 bij Rohda. De A1 verloor in Bennekom; DVO/Accountor was een maatje te groot; 29-10.

“Iedereen weet op voorhand dat je van Rohda moet winnen. Dat moet dan alleen nog wel gebeuren”, zei Niels Mastijn na afloop.
“En dat heeft de ploeg gewoon goed gedaan. Met name door twee sterke fases. De mindere fases moeten er nog wel uit. Daar kunnen we mee aan de slag. Het is ook goed om te zien dat de reserves die invallen het gelijk goed oppakken en samen ook vier goals maken. Een goed weekend voor de selectie!”

Scores: Senna 4, Sacha 4, Yannick 3, Ruben 3, Fleur 2, Pascal 2, Owen 2, Jeroen 1, Bas 1, Daphne 1

Foto: Korfbalfoto.nl.

Zie voor meer foto’s:  https://www.oypo.nl/nl/03092708cecdc938