Jorg en Maikel trainers tweede selectie; indeling SD 4/5

0

Jorg Stam en Maikel Versluis gaan met ingang van het nieuwe seizoen onze 2e selectie begeleiden.
Beide coaches ruilen de A2 in voor senioren 3/4.

De 2e selectie zal bestaan uit Sporting Delta 3 en 4 waarbij de focus van Maikel en Jorg in 1e instantie op het 4e komt te liggen. Er is voor de opzet gekozen om een 3e te formeren, dat zal bestaan uit een combinatie van oud spelers/sters die ooit in de 1e selectie hebben gespeeld en deels uit afvallers van de huidige 1e selectie.

De hoofddoelen van deze opzet zijn om het niveauverschil tussen het 2e (res hoofdklasse) en                        het 3e (res 2e/3e klasse) de komende jaren te verkleinen en het 4e (res 4e klasse) een paar niveaus hoger te laten spelen. En tevens is het doel dat de afvallers uit de 1e selectie zich m.b.v. de ‘oudgedienden’  verder kunnen ontwikkelen in 3.
Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zullen Maikel en Jorg op dinsdag 1 juni starten met een trainingsgroep bestaande uit spelers/sters die volgend seizoen in het 4e of 5e ingedeeld zullen worden. De insteek van de trainingen in juni zal met name gericht zijn op het deels samenstellen van deze voorselectie.

Onderstaand publiceren wij de voorlopige spelersgroep die op dinsdag 1 juni zal starten.

Trainingsgroep Sporting Delta SD 4 & SD 5
Dames Heren
Roos van Chastelet Jordi v/d Berg
Alicia Hardenbol Sven Blokmaker
Sylvia Hooimeijer Douwe van Chastelet
Francien van den Ing Mitchell Eichhorn
Sifra Mol Davy Eichhorn
Cynthia Nolet Thomas van Essen
Evi Schotman Daniel van Essen
Kelsey v/d Straaten Sander de Geus
Charlotte de Waard Brian Gorter
Lieke v/d Weijden Wesley Hardenbol
Ralf Hardy
Wessel v/d Laan
Jan Ponsen
Jesse de Winter
Julian van Zanten

TC Sporting Delta