Zaterdag Oud Hollandse spelletjes en feestavond

0
Hey feestgangers,
Wat hebben wij jullie gemist tijdens de zomervakantie. Ondertussen zijn we alweer een tijdje bezig met korfballen en zijn wij als ACTICO druk bezig geweest met het organiseren van een knaller van een feestdag. Eindelijk is het weer zover… Zijn jullie klaar voor een dag ouderwetse gezelligheid???
Zaterdag 24 september zijn er verschillende thuiswedstrijden bij Sporting Delta. Om 14.00 uur speelt ons tweede, die al vier punten wist te behalen in de afgelopen twee wedstrijden, tegen DeetosSnel 2.
Tijdens deze wedstrijd hebben we voor onze jeugdleden + kangoeroes diverse Hollandse spellen. Zo hebben we ouderwets koekhappen, vier op een rij en spijkerpoepen. Daarbij kunnen de kinderen de Hollandse vlag geschminkt krijgen en genieten van een ranja.
De spellen zullen plaats vinden in de zaal van 14.00 uur tot 15.30 uur. Vergeet dus je zaalschoenen niet!
Na deze spelmiddag gaan we natuurlijk met zijn allen Sporting Delta 1 aanmoedigen. Afgelopen zaterdag hebben zij een wedstrijd neergezet die veel perspectief biedt. Aankomende zaterdag zijn ze dan ook om 15.25 uur klaar om de eerste punten van het seizoen te pakken tegen DeetosSnel 1.
In de avond staat er weer een knaller van een feest op de planning, met als thema… Ja ja, je zal het niet geloven: HOLLAND!!! Trek dus je oranje of rood/wit/blauwe kleding uit de kast en geniet van de beste Nederlandse knallers. Ken jij nou alle nummers en hou je van meezingen, dan ligt er voor jou zelfs een microfoon klaar. Nog wat praktische informatie:
– Het feest start om 20.00 en eindigt om 01.00.
– Er zal met muntjes gewerkt worden
– Tevens zal er op leeftijd gecontroleerd worden, dus neem je legitimatie mee.
We hopen jullie allemaal zaterdag te zien in je Hollandse outfit met heel veel enthousiasme. Wij hebben er in ieder geval weer erg veel zin in.
De ACTICO,
Owen, Olaf, Jennifer, Naomi, Tessa, Lisa, Britt en Dominique