Ereklasse

0

Wat een mooi seizoen hebben we beleefd. De selectie speelt volgend jaar (reserve) Ereklasse. Dat is het hoogste niveau van Nederland. Dus wedstrijden tegen PKC 1 en 2 zijn mogelijk. Door de nieuwe indeling van het KNKV komen er nu 8 poules van 4 teams. Regio is bepalend voor de indeling. Een poule met DeetosSnel, HKC, PKC en Sporting Delta ligt voor de hand.

In september en oktober speel je tegen elkaar en na de zaal komen er zgn kampioens- en degradatiepoules. In deel 2 van de veldcompetitie wordt het dan ingedeeld op basis van de prestaties in deel 1, dus meer op sterkte.

Trainer Niels Mastijn: “Het is leuk om in de regio te spelen. Een bijkomend voordeel is dat we twee wedstrijden minder hebben voor de zaal.”

Mastijn vindt de oude opzet overigens ook prima.

Dat het een mooi seizoen was, beaamt de trainer: “We hebben mooie resultaten behaald en zijn dan ook trots op de groep. Nu eerst lekker op vakantie en volgend seizoen weer met frisse moed er tegenaan.”