Sporting Delta kamp

0

Beste kampfanaten!

Het is alweer bijna zover! Het grote kamp van Sporting Delta. 30 juni, 1 en 2 juli zullen wij ons vermaken in de bossen van Lierop. De accommodatie zal de meeste van jullie wel bekend voor komen. Dit is namelijk hetzelfde kamphuis als dat van vorig jaar: Brabant Lodge te Lierop. Jij gaat toch ook mee???

Sporting Delta: De wereld rond

Dit jaar heeft ons kamp weer een thematische indeling. Wij reizen dit jaar de wereld rond in 3 dagen kamp! Gedurende dit kamp zullen we van meerdere culturen proeven en zal er gestreden worden in elke taal!

Aanmelden

Dit jaar gaat het aanmelden voor het kamp anders dan de voorgaande jaren. Om mee te kunnen op kamp moet je jouw ticket reserveren en claimen. Scan hiervoor de QR-code op het ticket, dan kun je jouw gegevens invullen. Na het invullen van de gegevens ben je verzekerd van jouw plekje op kamp.

Scan de QR-code op het ticket hieronder en claim jouw plekje

Lukt het scannen niet, dan lukt het wel via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbmfdwLJN1xzmF-6nzXST-MD4VaM6FXuJXDAQ0nFp8CD8dEA/viewform

Kosten

De kosten voor de “vlucht” en het kamp bedragen €70,- p.p. en kunnen worden betaald na het claimen van het ticket.

Verdere info

We gaan met de bus op kamp. Op vrijdag zullen wij om 16:00 uur vertrekken en op zondag zullen wij rond 17:00 uur weer terug bij Delta zijn.

Komende weken zal er verder informatie volgen met onder andere: de paklijst, laatste informatie over het thema en eventuele invulling van het kamp.

Mochten er nog vragen zijn, stel die dan aan één van de kampcommissie leden!

Hopelijk tot snel

Leon, Pascal, Jeroen, Dominique en Didier