Staf B-selectie is rond

0

We zijn verheugd te kunnen melden dat Leonie Janssen en Fleur Bouman, die dit seizoen al met veel toewijding hebben gecoacht, doorgaan als de coaches van de B1. Met hun ervaring en gedrevenheid zijn we ervan overtuigd dat ze weer een succesvol seizoen kunnen neerzetten met de spelers.

Voor de B2 hebben we een nieuw gezicht.  Cynthia Nolet zal doorgaan als coach, waar wij ontzettend blij mee zijn. We willen Sylvia Hooijmeijer heel erg bedanken voor haar inzet als coach van de B2. Sylvia heeft besloten om een stapje terug te doen. Gelukkig hebben we een uitstekende vervanger gevonden in Daniël van Essen, die al meerdere teams binnen Sporting Delta succesvol heeft gecoacht. Met zijn enthousiasme zullen de spelers van de B2 zich verder kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan het spel.

We zijn ervan overtuigd dat deze trainers een geweldige bijdrage zullen leveren aan het succes en de groei van onze B-selectie. Met hun begeleiding en motivatie kunnen onze spelers hun talenten ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren en bovenal veel plezier beleven op het veld.

Samen gaan we er ook volgend seizoen weer een fantastisch seizoen van maken, vol korfbalplezier, teamwork en sportieve successen.

Annelies Oudshoorn
(Coördinator B-selectie)