Laatste jaar voor duo Mastijn/Crielaars

0

Sporting Delta kan op zoek naar een nieuw trainersduo. De huidige trainers Niels Mastijn en Francy Crielaars hebben de club laten weten aan het einde van dit seizoen te vertrekken. Het duo heeft er dan vier seizoenen op zitten bij de fusieclub.

Vlak na hun aanstelling brak corona uit, waardoor er twee seizoenen onder lastige omstandigheden gewerkt moest worden.

Vorig seizoen werd de promotie naar de zaalhoofdklasse bewerkstelligd en was er, mede door de nieuwe competitie opzet, een promotie naar de Ereklasse op het veld. Dat verblijf was van korte duur. Na de komende zaalcompetitie zal Sporting Delta weer uitkomen in de hoofdklasse.

“We hebben het goed naar ons zin bij de club, waar we met de groep mooie stappen hebben gezet. Na vier jaar is het tijd voor andere gezichten,” aldus Niels Mastijn die eerder bij DeetosSnel en GKV/Enomics werkzaam was.

Het vroegtijdig bekend maken heeft een reden. “We willen de focus volledig op de zaalcompetitie hebben. Daar zien we samen met groep nog een mooie uitdaging in de hoofdklasse”.
Of de trainers ook gezamenlijk verder gaan zal de toekomst moeten uitwijzen.

Voorzitter Peter Bouman respecteert het besluit van de trainers. “We hebben er alle vertrouwen in dat we dit seizoen goed met elkaar gaan afmaken.”