Kerstfeest op 23 december

0

Save the date! 

Op zaterdag 23 december is het weer tijd voor het welbekende kerstfeest in de kantine bij Sporting Delta! Er zullen deze avond twee verschillende feesten plaatsvinden. Op deze avond heeft de C-jeugd zelf de keuze bij welk feest zij aanwezig willen zijn. 

Kangoeroes t/m C-jeugd🎄⭐️

Het feest voor de jeugd zal beginnen om 17.30 en duurt tot 19.30. Als gast mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Wij zouden het leuk vinden als ieder kind een klein hapje meeneemt zodat de kids deze avond lekker kunnen smullen. En vergeet uiteraard niet je feestelijke kleding uit de kast te halen! 

Informatie over het aanmelden volgt snel.

C-jeugd t/m senioren 🎄⭐️

Het feest begint om 20.30 en zal om 01.00 afgelopen zijn. Ook dit kerstfeest zal er weer met kaartjes gewerkt worden. Dit gala is bestemd voor de C-jeugd t/m senioren. Als gast mag jij ook één kaartje halen voor een introducé. Ouders van leden kunnen een kaartje kopen en worden niet gezien als introducés. De entree is €5,-.

Informatie over de kaartverkoop volgt snel.

Groetjes de Actico,

Owen, Tessa, Lisa, Britt, Olaf en Naomi