Supportersdag 4 november

0

Zaterdag 4 november staat er weer een ouderwetse Supportersdag bij Sporting Delta op het programma.

Voor de nieuwe leden leggen we graag uit wat het nou precies inhoudt.

De Sporting Delta Supportersdag vindt altijd plaats in de oefencampagne voor de zaalcompetitie (meestal in november)

Het is een dag waar de selectie (Sporting Delta 1 en 2) de gehele dag actief is voor de rest van de club (de supporters). Zo geven ze bijvoorbeeld clinics aan alle jeugdteams (kangoeroes t/m A) met tips en thricks. Iedere clinic wordt (meestal) afgesloten met 1 tegen 1. Jij kan dus kiezen tegen welke speler van de selectie jij wilt aanvallen of verdedigen.

Je krijgt een handtekeningenkaart waarop je alle handtekeningen van de selectiespelers kan verzamelen.
In de middag vindt er in de kantine een persconferentie plaats. Daar kunnen jeugdleden vragen stellen aan een aantal spelers of aan de trainers. Het leuke is.. je mag ze alles vragen.

Later in de middag worden er oefenwedstrijden gespeeld door A1 en de selectie. Na afloop van de laatste wedstrijd is er een leuk feestje met een DJ.

In de keuken wordt een speciaal supportersmenu bereidt door onze topkoks Nizaar en Herbert. Dat belooft weer een super maaltijd te worden.

Dus samenvattend:

  • Clinics door de 1e selectie
  • Oefenwedstrijden
  • Broodje knakworst na je clinic
  • Kinderpersconferentie
  • Handtekeningenjacht
  • Supportersmaaltijd bereidt door Nizaar en Herbert
  • We sluiten de dag af met een feestje

Onderstaand vinden jullie het schema van de clinics, die door de trainers en spelers van de 1e selectie verzorgd zullen worden en het verdere programma van deze dag.

Tijd
08.30 uurOntbijt jeugdtrainers en JKTZ
09.15 uurClinic Kangoeroes/F
10.00 uurClinic E
10.45 uurClinic D
11.30 uurClinic C
12.15 uurLunch selectie
13.00 uurKinderpersconferentie
13.30 uurClinic B
14.15 uurClinic A2. A3 en A4
15.00 uurOefenwedstrijd SD A1 – Fiks A1
16.30 uurOefenwedstrijd SD 2 – De Meeuwen 2
18.00 uurOefenwedstrijd SD 1 – De Meeuwen (Kangoeroes lopen op!)
20.00 uurFeestavond met DJ

Kinderpersconferentie
Heb je altijd al willen weten wat die jongens uit de selectie nu precies hebben gegeten om zo groot te worden of naar welke muziek de meiden het liefst luisteren? Misschien ben jij wel heel nieuwsgierig wat het meeste aantal doelpunten is dat een speler ooit gescoord heeft, of ben je benieuwd of ze wel eens vals hebben gespeeld? Als jij ook zo nieuwsgierig bent en eigenlijk nog veel betere vragen kunt verzinnen, kom dan naar de kinderpersconferentie tijdens de supportersdag van Sporting Delta!

Om 13.00 uur zal er in de kantine (omgetoverd tot heuse persruimte) voor onze jeugd uit de D, E, F en Kangoeroes de gelegenheid zijn enkele selectiespelers en de hoofdtrainer het hemd van het lijf te vragen. Bereid samen met je trainer en teamgenoten een aantal goede vragen voor en stel ze tijdens de kinderpersconferentie!

Oefenwedstrijden

Sp. Delta A1 – Fiks A1 15.00 uur
Sp. Delta 2 – De Meeuwen 2 16.30 uur
Sp. Delta 1 – De Meeuwen 1 18.00 uur

Feestje
Na alle clinics en wedstrijden is het weer tijd voor het feestje van het jaar! Dit jaar zal DJ Peter Paul er een groot feest van maken. Trek dus je party outfit aan en kom samen met ons een feestje bouwen