Van de voorzitter – 12 februari

0

One down, three to go! Afgelopen zaterdag hadden we na de wedstrijd van Sporting Delta 1 een mooie overwinningssfeer te pakken. Nog drie te gaan dus. Daar moeten we helaas drie weken op wachten. Op 2 maart volgt de derby.

Het eerste Sporting Delta team dat afgelopen zaterdag al feest kon vieren is onze C2! Nu al kampioen! Tot nu toe zelfs ongeslagen. Een knappe prestatie! Van harte gefeliciteerd!

Brengt mij weer naar het onderwerp van de afgelopen weken: onze vrijwilligers.

Wist jij bijvoorbeeld dat wekelijks bijna 55 trainers en coaches actief bezig zijn met onze Sporting Delta teams? En dat ze bijgestaan worden door 10 coördinatoren?

Ouders

Een minstens zo belangrijke groep zijn de ouders van onze (jeugd)leden. Vaak als supporters, maar voor Sporting Delta onmisbaar bij een aantal verenigingstaken als bardiensten, vervoer naar uitwedstrijden en shirtjes wassen, enz. Daarnaast zijn er heel wat ouders die meer doen, zoals in commissies zitten, training geven of coachen. Fantastisch en we kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken!

Sponsorcommissie

Een commissie waar je in en rond onze accommodatie veel van ziet. Denk aan alle reclameborden, maar ook aan de sponsoren van de teams in de vorm van kleding. Zij zorgen voor de broodnodige inkomsten. Op www.sportingdelta.nl/informatie-sponsor-worden/ vind je alle informatie. Er zijn legio mogelijkheden.

Kampcommissie

Deze commissie organiseert de jaarlijks terugkerende traditie van het kleine en het grote kamp. De kampen zijn een geweldige belevenis, waar jaren later nog met veel plezier op teruggekeken wordt door deelnemers en leiding. Het is elk jaar weer een hele tour om alles georganiseerd te krijgen, maar telkens is het weer één groot feest!
Het kleine kamp voor de kinderen tot en met de E leeftijd vindt dit jaar plaats in het weekeinde van 13 en 14 april. Altijd spannend voor de kinderen, slapen in onze eigen Deltahal.
Het grote kamp voor de kinderen vanaf de D is dit jaar op 5, 6 en 7 juli.

Supportersclub

Een groep die nog wel wat uitbreiding kan gebruiken. Het maken van sfeer bij de thuiswedstrijden van Sporting Delta 1 is de belangrijkste bezigheid. Ze zorgen voor een geweldige stemming en het bijbehorende verbale geweld. Heel belangrijk voor het team. Het helpt altijd! Dus denk je, daar moet ik bij zijn, meld je bij Ewout.

Peter Bouman

Sporting Delta dat ben jij en daarom geven wij samen waarde en betekenis!